Ne kajem se ni zbog čega

Izvor: Danas, 05.Okt.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne kajem se ni zbog čega

Izložba „Ecce homo“ je veoma važan test, koji kroz umetničko delo pokazuje koliko države zaista brinu o ljudskim pravima i demokratiji, kaže za Danas Elizabet Olson Valin, autorka kontroverzne izložbe, koja prikazuje Isusa među transeksualcima, HIV pozitivnim osobama i gej muškarcima i koja je pre nekoliko dana prikazana u Beogradu u okviru Nedelje ponosa.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elizabet Olson Valin: Verske vođe koriste Boga kako bi pretile manjinskim grupama

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Okt.2012

Elizabet Olson Valin, autorka kontroverzne izložbe fotografija 'Ecce homo', koja je izazvala salvu protesta Dveri, SPC i dela javnosti, tvrdi da je ova izložba veoma važan test, koji kroz umetničko delo pokazuje koliko države zaista brinu o ljudskim pravima i demokratiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Izložba test za brigu države o ljudskim pravima

Izvor: Beta, 06.Okt.2012, 00:17

BEOGRAD, 5. oktobra 2012. (Beta) - Autorka kontroverzne izložbe "Eče homo" (Evo čoveka), Švedjanka Elizabet Olson Valin izjavila je da se ne kaje ni zbog čega i da njena izložba predstavlja važan test koji kroz.

Nastavak na Beta...

Elizabet Olson Valin: Ne žalim zbog izložbe Ecce Homo

Izvor: S media, 06.Okt.2012

Autorka kontroverzne izložbe Elizabet Olson Valin, koja je uz dve hiljade policijaca otvorena 3. oktobra u Centru za kulturnu dekontaminaciju, kaže da ne žali ni zbog čega i da je njena izložba važan način da se pokaže da svi ljudi na svetu imaju ista prava...Izložba koja prikazuje Isusa među...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.