NAKON GEJ VENČANJA; SADA NAS OČEKUJE I ISTOPOLONI RAZVOD - svi okrivljuju Anitu, a Matoru žale

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 16:38

NAKON GEJ VENČANJA; SADA NAS OČEKUJE I ISTOPOLONI RAZVOD - svi okrivljuju Anitu, a Matoru žale

NAJAVLJEN JOŠ JEDAN RAZVOD U ZADRUZI 7! Bivši takmičari sada

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su početkom prošlog meseca stale na ludi kamen u Crnoj Gori, a već za par dana ulaze u novi rijaliti televizije Pink.

Naime, njih dve su se pojavile ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gde su se održavali sistematski lekarski pregledi za buduće zadrugare. Ova vest se proširila, a o njihovom ulasku su razgovarali i Matorini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelji.

Naime, bivši zadrugari Zvezdan Slavnić i Nenad Aleksić Ša su održali "lajv" na TikToku, gde su pričali o braku svoje prijateljice i njenom ulasku u "Elitu". Kako su istakli, njoj će u novom rijalitiju biti pakleno i ne bi ih začudilo da dođe do razvoda braka.

Brate, brinem se za Matorića kako će to da izgleda na kraju - rekao je Zvezdan Slavnić.

Ne znam šta da kažem. Volim je kao sestru, ali ne znam šta da joj kažem - dodao je Ša.

Ne znam na šta će to da liči... - nadovezo se Slavnić.

Želim joj svu sreću, ali šta će biti... Kad sam video ko sve ulazi... - rekao je reper.

Ekipa je ozbiljna. Otišlo je baš na neki ozbiljniji nivo. Ali ne brinem ja to, ja brinem samo za Matoru. Mislim da će da bude haos. Pogotovo sa Anitom. Kakva će to ljubomora da bude - istakao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.