NAGRABUSILA U GEJ KLUBU: Pevačica za dlaku izbegla nesreću na nastupu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGRABUSILA U GEJ KLUBU: Pevačica za dlaku izbegla nesreću na nastupu!

Kaže da je baksuz.

Teodora Džehverović je za dlaku izbegla nesreću na ulasku u jedan gej klub, gde je pevala prošle nedelje.

Pevačica se pojavila u izazovnom sado-mazo kostimu, a na glavi je imala rajf sa ušima mačke. Dok je koračala, u jednom trenutku, rajf joj se zakačio za zavesu i malo je nedostajalo da se sve sruši na nju. Da je samo milimetar bila viša, povukla bi sve na sebe i doživela peh, prenosi Kurir.

NAPUSTIO ZADRUGU - POBEGAO: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ranije DISKVALIFIKOVANI takmičar KRENUO u Šimanovce po njega

Džehverovićeva se jako uplašila pa je malo falilo i da zaplače od straha.

- Je li realno da mi se ovo dešava? zamisli da sam povukla sve ovo na sebe, pa ko bi me spasao? Da mi je neko pričao ne bih poverovala. Baksuz sam - komentarisala je pevačica koja se ubrzo posle toga smirila. Na kraju joj je cela situacija bila smešna, pa je u dobrom raspoloženju izašla na binu i zapevala.

Iako ranije nije imala priliku da peva na ovakvim mestima, Teodora je oduševljena atmosferom i kako je prihvaćena od strane gej publike. Te večeri joj je podršku pružila i Kija Kockar, koja je nedavno proglašena gej ikonom, piše Kurir.

Pokušao da je SILUJE, pa je IZBO NOŽEM! Jelena Golubović pukom srećom izbegla SMRT!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ZDRAVLJE UGROŽENO! Kijine reči povodom tumora - Lakše mi je da pričam sa Slobom nego sa majkom!
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.