Milan Vasić: Snimio bih gej scenu pod određenim uslovima

Izvor: Svet, 28.Jan.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Vasić: Snimio bih gej scenu pod određenim uslovima

Ljubavna scena koju su odigrale Brankica Sebastijanović i Marija Stokić u nastavku filma “Zona Zamfirova”, nije ostavila ravnodušnom ovdašnju javnost, ali njihov kolega Milan Vasić (glumi Maneta) smatra da je tu reč čistoj profesionalnosti.
On bi, kako kaže, takođe snimao gej scene ako se za to steknu određeni uslovi.
“Mnogo okolnosti mora da se poveže i da sve bude kako treba da bih pristao na tako nešto. Potrebno je da to bude vrhunski scenario, vrhunska produkcija, mnogo para i vrhunski reditelj. Prosto, mora da postoji dobar razlog da se tako nešto desi, pa da o tome razmislim”, rekao je Milan za Alo.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SVE ZA UMETNOST Evo šta treba da se desi pa da Milan Vasić poljubi muškarca

Izvor: Blic, 28.Jan.2017

Milan Vasić, mladi srpski glumac koji igra Maneta u nastavku filma "Zona Zamfirova", priznaje da bi pod određenim okolnostima pristao na poljubac sa muškarcem na filmu...Iako je ljubavna scena koju u ovom ostvarenju imaju Brankica Sebastijanović i Marija Stokić podigla prašinu u javnosti, Milan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.