Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2022, 10:33

Majmunske boginje buknule u gej zajednici, vlasti naredile zatvaranje „sauna“

Nova zarazna bolest preti da u skorijoj budućnosti zaseni čak i popularnost koronavirusa, a naročito je problematična činjenica da se po svemu sudeći najčešće prenosi seksualnim putem.
Zdravstvene vlasti u Španiji prijavile su 23 nova slučaja majmunskih boginja, uglavnom na širem području Madrida, gde su lokalne vlasti naredile zatvaranje sauna, popularnih gej sastajališta koja se smatraju rizičnim mestima za prenošenje zaraze.
Ukupan broj potvrđenih slučajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u Španiji dostigao je 30, dok su u susednoj Portugaliji do sada evidentirana 23 slučaja ove zaraze, od čega devet tokom jučerašnjeg dana, prenosi Rojters.
Vlasti u Madridu rade na praćenju zaraze majmunskih boginja iz žarišta u saunama, rekao je novinarima regionalni sekretar za zdravstvo Enrike Ruiz Eskudero, preneo je Tanjug.
Reč sauna se koristi u Španiji da opiše i popularna mesta među gej muškarcima koji su u potrazi za odnosima.
Izvor: Telegraf.rs
Hepatitis, deca i zdravlje: Kakva je to bolest i kakva je situacija u Srbiji i u svetu

Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.