MUP rešio: Biće Parade ponosa

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP rešio: Biće Parade ponosa

Parada ponosa biće održana sutra (20. septembar), nezvanično saznaje "Blic". Odluku o tome doneo je večeras MUP Srbije.

Parada će, kako je najavljeno ranije, krenuti iz Nemanjine ulice ispred Vlade Srbije i završiti na platou ispred Skupštine grada.

Kolona će krenuti tačno u podne, a ići će ulicama Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazijama do Trga Nikole Pašića, gde će se skup završiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Postojaće tri ulaza za učesnike Parade ponosa - kod Trga Slavija, Savskog trga (Železnička stanica) i na Trgu Republike.

Velika većina građana Srbije, čak 88 odsto, ne podržava nasilje nad pripadnicima LGBT populacije, pokazuje istraživanje sprovedeno tokom juna.

Organizatori su ranije naveli da je atmosfera pred održavanje Parade ponosa mnogo bolja nego proteklih godina i da ne očekuju da će biti incidenata.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP odobrio, sutra i zvanično Parada ponosa i Trans parada

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2015

Parada ponosa biće održana sutra, a odluku o tome doneo je večeras MUP Srbije...Parada će, kako je najavljeno ranije, krenuti iz Nemanjine ulice ispred Vlade Srbije i završiti na platou ispred Skupštine grada. Kolona će krenuti tačno u podne, a ići će ulicama Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazijama...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.