Izvor: Blic, 22.Sep.2021, 22:26

MISTERIOZNA SMRT GEJ MUŠKARCA Pronađen mrtav u krevetu partnera, otac sumnja da ga je on UBIO: "Čekao ga je da izađe iz zatvora, dva dana kasnije je UMRO! On ga je tukao i terao na prostituciju!"

Moj sin je bio s D. u vezi pet godina. On ga je maltretirao, terao na prostituciju, tukao je i mene i njegovu majku, pretio da će baciti bombu na našu kuću! U petak je moj sin otišao da ga sačeka iz zatvora, a u nedelju su mi javili da je mrtav. Ja mislim da ga je on ubio, jer znam kako se ponašao i šta mu je radio!
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREMINUO NA RUKAMA PARTNERA! Brat Srećka Vasića neutešan: Nije zaslužio da ovako umre

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 19:26

Porodica pokojnog Srećka Vasića je ispirčala da je on u petak čekao D. P. ispred CZ i da su potom zajedno došli u selo u kuću u kojoj je kasnije preminuo...Da podsetimo, Vasić je u ponedeljak umro u kući svog partnera D.P...- Srećko nam se žalio na bolove, jer je generalno bio bolestan, imao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.