MALTRETIRAN: Jedini gej NBA igrač na udaru rivala

Izvor: Kurir, 22.Mar.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALTRETIRAN: Jedini gej NBA igrač na udaru rivala

Kada je centar Džejson Kolins ove sezone postao prvi igrač u NBA ligi koji je javno priznao da je homoseksualac dobio je veliku podršku Netsa i javnosti, ali se ubrzo suočio i sa uvredama, i to na parketu

NJUJORK - Košarkaš Bruklin Netsa Džejson Kolins postao je poznat kao prvi igrač u NBA ligi koji je javno priznao da je homoseksualac.

Posle te izjave Kolins je dobio veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << podršku Netsa i javnosti, ali se suočio i sa uvredama i to na parketu. Međutim, on je uprkos svemu pronašao svoje mesto u timu pa je nedavno i produžio ugovor sa Bruklinom do kraja ove sezone.

Kolins je u najnovijem intervjuu priznao da je imao problem sa bar jednim protivničkim igračem u najačoj ligi na svetu. Iskusni centar nije želeo da imenuje tog igrača, ali je istakao da neće dozvoliti da ga ovo maltretiranje poremeti.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.