LEPA BRENA NA GEJ VENČANJU: Pristigla na veselje Srba i Hrvata - došla u punom stilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 15:37

LEPA BRENA NA GEJ VENČANJU: Pristigla na veselje Srba i Hrvata - došla u punom stilu

Uživa u Španiji...

Pevačica Lepa Brena otputovala je na Palma de Majorku, gde će se održati dvodnevno veselje Srbina i Hrvata.

Došla je u punom sjaju, a vreme iskoristila i za obilazak Španije.

Beograđanin, zaposlen u modnoj industriji, godinama unazad živi u Španiji zajedno sa partnerom, arhitektom, a sada su nakon skoro deceniju duge veze odlučili da stanu na "ludi kamen", prenosi Informer.

Njihovo slavlje će, pored najbližih uveličati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i velika balkanska zvezda Lepa Brenakoja je bila i ostala simbol bivše Juge i jedinstva, pa je negde i simbolično da bude na ovoj ceremoniji.

Muzička zvezda je na ostrvo stigla juče kako bi prisustvovala žurki zagrevanja pred ceremoniju koja se održava danas. Mladoženjina rodbina, uključujući i najbliže prijatelje, zajedno su sa pevačicom danas uživali na ručku, a uskoro bi trebalo da krenu pripreme za intimnu ceremoniju.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.