Kolton Andervud objavio da je gej

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 09:15

Kolton Andervud objavio da je gej

Bivša zvezda američkog rijaliti šoua "Neženja", otkrio je u intervjuu za "Dobro jutro Amerika" svoju dugo čuvanu tajnu - da je gej.

Kolton Andervud, američka rijaliti zvezda i bivši fudbaler, najveću popularnost stekao je u rijaliti šou "Neženja". U svojem intervju za televizijski šou "Dobro jutro, Amerika" otkrio je javnosti da ga privlači isti pol.

Prema rečima ove američke zvezde, Kolton >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dugo bežao i mrzeo sebe. Tek ove godine je priznao sebi da je gej, pa je samim tim uspeo da se i pomiri sa sobom. Andervud dalje navodi da je u prošlosti imao veliki problem da se suoči sa tim da je gej i da bi "pre umro nego dozvolio da to izađe na videlo".

Podsetimo se, pre nego što je postao poznata zvezda rijaliti šoua, Kolton Undervud je bio američki fudbaler, ali se njegova karijera, nažalost, završila 2016. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.