Kluni: Ne smeta mi što se priča da sam gej

Izvor: Blic, 01.Mar.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kluni: Ne smeta mi što se priča da sam gej

Holivudski zavodnik Džordž Kluni do sada je bio sa mnogo žena, ali i dalje ne jenjavaju spekulacije o njegovoj navodnoj homoseksualnoj orijentaciji. Ipak, glumcu ovakve glasine uopšte ne smetaju.

"Moj privatni život je moja stvar i veoma sam srećan zbog toga. Nema nikakve veze ako neko misli da sam gej, jer to nikome ne može da naškodi. Ljudi će verovatno pričati da sam bio gej i nakon što umrem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali koga briga", izjavio je glumac za magazin "The Advocate".

On je istakao da nikada nije bio oštar po pitanju pomenutnih glasina jer poštuje pripadnike LGBT zajednice. "Ne želim da skačem gore-dole i vičem da su to laži, jer to ne bi bilo fer prema mojim dobrim prijateljima iz gej zajednice. Ne želim da bilo ko pomisli da je homoseksualizam loša stvar", rekao je Kluni.

Zvezda, koja je u vezi sa bivšom rvačicom Stejsi Kibler, aktivno podržava brak među osobama istog pola. On će 3. marta učestvovati u čitanju dramskog komada "8", autora Dastina Lensa Bleka, u kome scenarista izražava nezadovoljstvo povodom Propozicije 8, koja zabranjuje istopolne brakove.

"Smatram da je važno ponovo staviti tu propoziciju u centar pažnje, kako bismo u bliskoj budućnosti mogli da se osvrnemo na nju i nasmejemo se zbog činjenice da je uopšte ikada predstavljala problem", rekao je Kluni.

Na pitanje da li bi voleo da tumači ulogu homoseksualca na velikom platnu, on je odgovorio: "Naravno da to ne izbegavam, samo do sada još nisam naišao na scenario koji mi se dopada."

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kluni: Nema veze ako neko misli da sam gej

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2012

Holivudski zavodnik Džordž Kluni do sada je bio sa mnogo žena, ali i dalje ne jenjavaju spekulacije o njegovoj navodnoj homoseksualnoj orijentaciji. Ipak, glumcu ovakve glasine uopšte ne smetaju..."Moj privatni život je moja stvar i veoma sam srećan zbog toga. Nema nikakve veze ako neko misli da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kome smeta ako je Kluni gej?

Izvor: NaDlanu.com, 01.Mar.2012

Slavni holividski zavodnik Džordž Kluni je bio sa dosta žena, ali i pored toga priče da je gej ne jenjavaju. Govorkanja o gej Kluniju, ipak, kako izgleda, najmanje smetaju samom glumcu...- Moj privatni život je moja stvar i veoma sam srećan zbog toga. Nema nikakve veze ako neko misli da sam gej,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.