Izvor: S media, 27.Maj.2013, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kačavenda: Gej afera mi je nameštena, na snimcima je moj dvojnik!

Penzionisani episkop zvorničko tuzlanski Vasilije Kačavenda tvrdi da mu je gej afera nameštena i da na snimcima koji su objavljeni u medijima nije on, već njegov dvojnik.

Kačavenda je u razgovoru s vladikama, koje ovih dana na Saboru SPC treba da odluče o njegovoj sudbini, rekao da će tužiti sve koji su ga optužili za gej aferu i da će na kraju dokazati da se iza svega krije 'moćni lobi', >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji želi da sruši ugled Crkve, piše Tip.ba

Zvanično niko juče nije želio da komentariše ova saznanja, a bivši dekan Bogoslovskog fakulteta Dimitrije Kalezić kaže da se argumenti umirovljenog vladike moraju dobro ispitati.

"Kačavenda tvrdi šta tvrdi, to treba da se pretrese i istraži i na kraju kaže da li se zaista radi o dvojniku. Otkud znamo ko kome tu podvaljuje, dok se sve ne dokaže", ističe Kalezić.

Verski analitičar Mirko Đorđević kaže da svako na sudu ima pravo da se brani na bilo koji način. "Ako je na tim snimcima zaista dvojnik, onda se to mora i dokazati, pronaći taj čovek i analizirati snimci", kaže on.

(Radiosarajevo.ba

Foto: PrtSc/youtube)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.