KIJA IH OPTUŽILA ZA GEJ AFERU: Šokiraće vas Slobina reakcija na pitanje O MIRKU GAVRIĆU - sve je jasno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA IH OPTUŽILA ZA GEJ AFERU: Šokiraće vas Slobina reakcija na pitanje O MIRKU GAVRIĆU - sve je jasno!

Kockareva preterala!

Pevač Slobodan Radanović ostavio je veliki trag kao učesnik prve sezone rijalitija ,,Zadruga", a naročito posle javne prevare koju je počinio kada je pred milionima gledalaca prevario svoju bivšu suprugu Kristinu Kockar.

S obzirom na to da mediji danima pišu o producentu i pevaču Mirku Gavriću, koji će uskoro ući u "Zadrugu 2", voditelj Ognjen Nestorović ga je u emisiji ,,Zadruga, intervju" upitao šta misli o njemu?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Pa, sreli smo se jednom i pričali smo o tome. On je mnogo inteligentan čovek i svestan je u šta se upušta. Mislim da je spreman na sve to i da je osoba koja će se snaći u rijalitiju - izjavio je Sloba.

Podsetimo se da je Mirko započeo ratnu borbu sa Zoricom Marković i Lepim Mićom, gde su mu napomenuli kako je lično Kija spomenula Gavrićevu aferu sa njenim mužem! Kasnije je i Slobi lično rekla da mu bivša devojka Mirko Gavrić ulazi u "Zadrugu 2", zbog čega je on napustio snimanje besan.

Detaljno pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.