Izvor: Piplmetar.rs, 06.Feb.2024, 10:31

Joca iz Bese otkrio kako je njegov otac reagovao na gej scenu koju je snimio: „Nije mu bilo svejedno…“

Glumac Darko Ivić je izazvao burne reakcije zbog gej scene koju je odigrao u seriji „Besa“.
Darko Ivić (Foto: Screenshot TV Nova S) • TV Nova, S media / screenshot


Podsećanja radi, Darko je imao zapažene uloge u filmovima „Pored mene“ i „Pored tebe“, ali je na publiku najveći utisak ostavio kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Joca u gorepomenutoj seriji.
Darko Ivić (Foto: Screenshot TV Nova S)
Prilikom davanja poslednjeg intervjua, Ivić je otkrio kako je njegov otac reagovao kada je video sporne gej scene.
– Rekao sam ocu „Ovo je će sigurno biti tvoja omiljena uloga“. On je čekao kod kuće tu epizodu – nije mu bilo svejedno. Pitao me je: „Je l’ nije mnogo?“. Na kraju me je pozvao i rekao mi: „Daj, ne ne zezaj, kako si mi opisao mislio sam ko zna šta će biti…“ – ispričao je uz osmeh na licu glumac u podkastu „Bindž“.
Darko Ivić (Foto: Screenshot TV Nova S)
Sa druge strane, malo ko zna da je njegova koleginica koju je, takođe, proslavila serija „Besa“ ćerka čuvene glumice, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Lanu Karaklajić gledate u seriji “BESA“, a retko ko zna da joj je majka NAŠA ČUVENA GLUMICA
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.