JOŠ JEDNA TRUDNICA SE UKLJUČILA U ZADRUGU 3: Nadežda je u 7. nedelji - vidite KAKO izgleda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA TRUDNICA SE UKLJUČILA U ZADRUGU 3: Nadežda je u 7. nedelji - vidite KAKO izgleda (VIDEO)

"Ne pravdaj se nikome!"

Ovonedeljni vođa rijalitija "Zadruga 3", Suzana Đubela, bila je na razgovoru sa Drvetom mudrosti gde se rasplakala zbog toga što joj smeta kako je doživljavaju učesnici.

- Kako sam priznala da sam gej, tako imam osećaj da me svi izbegavaju, kao da sam bolesna. Svi me povezuju sa nekim devojkama, govore da sam se zaljubila u gotovo sve učesnice, a ja nisam našla ni jednu osobu s kojom bih se družila. Kojoj god da priđem, svaka misli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam zaljubljena pa me izbegavaju - kroz suze je govorila Ćubela u Rajskom vrtu, a Drvo joj je potom dalo mogućnost da pronađe pare ako želi da dobije telefonski poziv, što je ona i uradila.

Pored trudne Miljane Kulić, u "Zadrugu 3" se zatim uključila još jedna trudnica, i to telefonskim putem. Suzana se potom čula sa doskorašnjom zadrugarkom, pevačicom Nadeždom Biljić, koja joj je poručila da ne sme da klone duhom i da ne treba nikome da se pravda jer su onda ljudi još gori.

Pored podrške drugarici, Nadežda je rekla i kako ulazi u sedmu nedelju trudnoće, kao i da je Suzanu pozdravio i Tomislav Toma Panić.

- Ja sam dobro, ulazim u sedmu nedelju. Treba opet da idem na kontrolu. Toma te pozdravlja - rekla je Biljićeva.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.