JK: Biću predsednica Srbije

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2011, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: Biću predsednica Srbije

Pevačicu ništa neće zaustaviti da postane predsednica Srbije, da poradi na leglizaciji gej brakova, ali i da će nastojati da napravi „Balkansku uniju'

Pevačica Jelena Karleuša očito ima velike planove. Svojim skandaloznim izjavama, postupcima, fotografijama izaziva buru reoagovanja, ali JK to neće zaustaviti da postane predsednica Srbije, da poradi na leglizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << gej brakova, ali i da će nastojati da napravi „Balkansku uniju“.
- Sanjala sam da imam 46 godina i da sam prva predsednica Srbije - rekla je Karleuša. U rođendanskom intervjuu emitovanom u emisiji „Red karpet“ na hrvatskoj televiziji Nova, JK je dodala da će se, kad jednog dana bude predsednik, zalagati za „Balkansku uniju“:
- Dok sam ja živa, neću dozvoliti da nam se desi katastrofalna greška koja je dovela do ratova na Balkanu.
Jelena se osvrnula i na prava gej populacije u Srbiji, čiji aktivisti su takođe bili gosti njene rođendanske zabave.
- Prvo da rešimo problem netolerancije prema homoseksualcima, zatim njihova prava, a onda i gej brakove. Još uvek je rano, ali korak po korak, i to pitanje će doći na dnevni red – otkrila je Jelena deo sovjih palnova.
U jednom segmentu izveštaja s rođendanske žurke JK pojavio se i političar Nenad Čanak koji je rekao da je „mala od skanadala“ previše lepa da bi se bavila politikom.
- Jelena je isuviše lepa da bi se bavila politikom, i ja joj to ne bih preporučio. Ipak, dosad je mnogo toga u Srbiji promenila svojim stavovima.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.