Holivudski glumac šokirao javnost: Pomalo sam gej

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2016, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski glumac šokirao javnost: Pomalo sam gej

Holivudska zvezda, Džejms Franko, često provocirao svetsku javnost svojim izjavama i fotografijama na društvenim mrežama, pa se pojavila sumnja da je on zapravo homoseksualac.

Ove sumnje su dodatno podgrejale scene filma "Cobra King", u kome Franco zavodi zgodnog muškarca.

Popularni glumac iznenadio je svoje fanove scenama i fotkama sa snimanja spota, a dodatno ih je šokiralo to što je izjavio da je, "pomalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gej".

- Javnost je malo previše orjentisana na moju seksualnost. Uopšte mi nije jasno zašto je nekoga za to uopšte briga. Ja sam pomalo gej - rekao je kontroverzbi glumac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džejms Franko progovorio o svojoj seksualnoj orijentaciji

Izvor: Story, 19.Apr.2016

Holivudska zvezda Džejms Franko često provocirao svetsku javnost svojim izjavama i fotografijama na društvenim mrežama, nakon čega se pojavila sumnja da je on zapravo homoseksualac.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.