HAOS VEĆ POČEO U ELITI! Nakon vesti o prvom muškom gej paru u Zadruzi, oglasio se on: Zapretio žestoko

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 23:24

HAOS VEĆ POČEO U ELITI! Nakon vesti o prvom muškom gej paru u Zadruzi, oglasio se on: Zapretio žestoko

Tvrdi da on ima traume.

Zoran Urban, budući takmičar rijalitija "Elita", danas je izazvao veliku pažnju na zdravstvenom sistematskom pregledu za sedmu sezonu popularnog rijalitija. Kako su domaći mediji preneli, on se zbližio sa budućim cimerom Urošem Stanićem, sa kojim se mazio ispred privatne klinike na Novom Beogradu, a mnogi su zaključili da će oni biti, navodno, prvi muški gej par >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rijalitiju.

Kad je saznao da su isplivale fotografije njihovog bliskog odnosa, Zoran se oglasio vidno izrevoltiran.

Ne znam šta bih izjavio, dečko/devojčica šta god bio, vidi se da vuče teške traume. Ne poznajemo se, naravno, takve ličnosti ne mogu da mi priđu. Ovo su slike sa sistematskog, dečko je krenuo svoj rijaliti pre početka, okomio se na sve učesnike pa tako i na mene. Znate kako kažu, sa ludacima se ne raspravljaj jer te neće razumeti, tako sam i ja krenuo da se sprdam sa njim dok nas je dotična buduća učesnica slikala bez pristanka i očigledno im je zafalilo reklame. Imam samo da poručim da rijaliti tek počinje, a ja ga ne gradim na lažnim gej pričama kao neki. Tek će se videti ko je ko. Vidimo se - poručio je Zoran za "Alo!" vidno izrevoltiran.

A post shared by Zoran Urban (@zoranurban98)

Zorana Urbana šira javnost još uvek ne poznaje, dok je Uroš došao u žižu interesovanja početkom ovog meseca, kad ga je grupa mladića pretukla dok je držao "lajv" na društvenoj mreži TikTok.

U tom trenutku dva muškarca su krenula ka meni, sa istim psovkama i pitali me da li sam "pe*er", nisam hteo da dam odgovor da ih ne bih provocirao i onda su oni krenuli da me psihički i fizički maltretiraju. Krenuli su prvo da me udaraju po ruci, bacili su mi telefon. Počeli su da me pljuju, udaraju, šutiraju spominjali su mi navijače, govorili su da će me ubiti, zaklati i da ja ne zaslužujem da živim. Nisu prestajali bez imalo empatije, ljudskosti i savesti bili su sve gori - istakao je mladi influenser za "Kurir" tada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.