Glasine da sam gej su mi kompliment

Izvor: B92, 14.Sep.2013, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Glasine da sam gej su mi kompliment"

Američki glumac Džejk Gilenhal kaže da je ponosan što su se posle snimanja filma "Planina Broukbek" pojavile glasine da je gej.

Prema pisanju sajta Digital spy, 32-godišnji glumac je izjavio da je to doživeo kao "veliki kompliment".

Gilenhal i Hit Ledžer su u filmu Anga Lija iz 2005. igrali dvojicu kaubojaca koji započinju homosekuslanu vezu.

Gostujući u TV emisiji "Inside the Actors Studio", Gilenhal je govorio i o Ledžeru koji je bio njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijatelj.

"Njegovu smrt sam doživeo kao gubitak člana porodice", kazao je glumac, dodajući da su se on i Ledžer upoznali na audiciji za mjuzikl "Mulen Ruž".

Gilenhal je pričao i o svojim roditeljima, producentkinji Naomi Foner i reditelju Stivenu Gilenhalu, kao i o sestri i glumici Megi Gilenhal.

Jednočasovna emisija "Inside the Actors Studio", tokom koje domaćin Džejms Lipton razgovara se nekom od poznatih filmskih zvezdi, emituje se od 1994. i uskoro bi trebalo da doživi svoju 250. epizodu.

Među gostima šoua bili su Hju Džekmen, Tina Fej i Liam Nison.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.