Izvor: Cafe.ba, 18.Jun.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gej parada u Beogradu 28. septembra

Nedelja ponosa koja je u maju odložena zbog vanredne situacije biće održana od 22. do 29. septembra, a šetnja gradom najavljena je za 28. septembar, saopštili su organizatori.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parada ponosa krajem septembra, šetnja 28.septembra

Izvor: Press, 18.Jun.2014

U saopštenju se podeća da je ta manifestacija u maju odložena zbog vanredne situacije zbog poplava i navodi da će slogan septembarskih dešavanja biti "Ljudi za ljude: da kažemo da smo tu i kako nam je"... Nedelja ponosa uključuje osmodnevni program koji obuhvata niz debatnih i kulturnih sadržaja...

Nastavak na Press...

Gej parada u Beogradu 28. septembra

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2014

BEOGRAD - Gej parada u Beogradu, koja je u maju bila odgođena zbog vanredne situacije, biće održana 28. septembra u centru Beograda, najavili su organizatori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.