Evo šta je Travolta rekao o svojoj gej aferi

Izvor: Telegraf.rs, 17.Sep.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Travolta rekao o svojoj gej aferi

Popularni glumac prvi put je komentatisao glasine da je homoseksualac i da je tokom osamdesetih bio u emotivnoj vezi sa svojim pilotom

Džon Travolta oglasio se povodom tvrdnji da je svojevremeno bio emotivnoj vezi sa pilotom. Daglas Goterba, koji je radio sa holivudskom zvezdom u jednoj avio-kompaniji tokom osamdesetih godina prošlog veka, govorio je pre izvesnog vremena o svojoj romansi sa popularnim glumcem.

Travoltini advokati odbacili su ove navode, a to je učinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i zvezda filma “Petparačke priče”:

- Ovo je Ahilova tetiva svih poznatih ličnosti. Ljudi ovo rade jer žele novac. To je sve što imam da kažem… – rekao je glumac za sajt DailyBeast i nastavio:

Foto: AP/Tanjug

- Takođe, ne razmišljam o tome uopšte…Stvari o seksu će uvek nekoga zanimati… – zaključio je Travolta.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Evo-sta-je-Travolta-rekao-o-svojoj-gej-aferi

Izvor: medio.rs, 17.Sep.2014

Popularni glumac prvi put je komentatisao glasine da je homoseksualac i da je tokom osamdesetih bio u emotivnoj vezi sa svojim pilotom...Džon Travolta oglasio se povodom tvrdnji da je svojevremeno bio emotivnoj vezi sa pilotom. Daglas Goterba, koji je radio sa holivudskom zvezdom u jednoj avio-kompaniji...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.