Elton Džon: I Isus je bio gej!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2010, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon: I Isus je bio gej!

Legendarni britanski muzičar Elton Džon (62) izazvao je pravu medijsku lavinu izjavom u američkom magazinu Parejd da je Isus Hrist bio homoseksualac.

„Mislim da je Isus bio osećajan, superinteligentan gej muškarac koji je razumeo ljudske probleme. Na krstu je oprostio ljudima koji su ga razapeli i hteo je da svi budemo puni ljubavi i razumevanja. Ne znam zašto su ljudi tako okrutni, pokušajte da budete lezbijka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Srednjem istoku, to je kao da sebi potpisujete smrtnu presudu“, rekao je Džon.

Njegova izjava uzburkala je strasti u svetskoj štampi, posebno u SAD, gde su religiozne grupe šezdesetih godina javno spaljivale ploče Bitlsa, nakon što je Džon Lenon izjavio da je njegov bend popularniji od Isusa.

U istom intervjuu osvrnuo se i na i na svoje bivše ljubavi i veze koje su bile protkane narkomanskim zavisnostima. „Skoro svaka moja veza jednim se delom bazirala na drogama. To nikada ne uspe! Ali uvek sam morao biti s nekim, bio on dobar ili loš, jer se inače ne bih osećao ispunjeno“.

Pevač je priznao i da je dugo vremena sponzorisao svoje mlađe ljubavnike i da to nikad ne bi dugo trajalo.

„Uvek sam birao mlađe od sebe i želeo da ih obasipam ljubavlju. Vodio bih ih po svetu, poklanjao ‘kartije’ satove, ‘versaće’ odela i poneki sportski auto. Nisu radili, već su živeli na mojoj grbači. Nakon šest meseci umirali bi od dosade i mene mrzeli iz dna duše jer sam ih odvukao od njihovih uobičajenih života i oduzeo im samopoštovanje“, rekao je na kraju ser Džon.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.