Dragojevićeva Parada stiže u bioskope!

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragojevićeva "Parada" stiže u bioskope!

Film Srđana Dragojevića "Parada" o grupi gej aktivista i njihovom "zaštitniku" premijerno će biti prikazan u Sava centru 31. oktobra!

Film prati grupu gej aktivista koji pokušavaju da organizuju Paradu ponosa u Beogradu. Kada policija odbije da obezbeđuje skup, oni se obraćaju Limunu (Nikola Kojo), vlasniku agencije za obezbeđenje i ratnom veteranu. Pošto u Beogradu ne može da skupi ekipu za zaštitu gej >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << parade, Limun odlučuje da "ekipu" formira u regionu. Limun i vođa gej aktivista Radmilo (Miloš Samolov) kreću na put po zemljama regiona u kojima je Limun ratovao tokom devedesetih. Na listi su njegovi neprijatelji protiv kojih se borio, ali sa kojima je u to turbulentno vreme i trgovao - Roko, hrvatski ratni veteran (Goran Navojec), Halil, sitan kriminalac iz Bosne (Dejan Aćimović) i Azem, Albanac sa Kosova (Toni Mihajlovski). Posle silnih peripetija, Limun će uspeti da sakupi šaku živopisnih najamnika, ali po povratku u Beograd "samuraji" će se tek suočiti sa najvećim izazovima i staviti na kocku i svoje živote...Režija: Srđan Dragojević Uloge: Nikola Kojo, Miloš Samolov, Goran Jevtić, Hristina Popović, Goran Navojec, Dejan Aćimović, Toni Mihajlovski, Nataša Marković, Mladen Adrejević, Relja Popović, Radoslav Milenković, Anita Mančić, Branimir Popović

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.