Deda čiji je unuk gej poručio svojoj ćerki: Ti si njega izbacila iz kuće, a ja tebi kažem zbogom

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda čiji je unuk gej poručio svojoj ćerki: Ti si njega izbacila iz kuće, a ja tebi kažem "zbogom"

Neverovatno pismo koje je deda, čiji je unuk homoseksualac, poslao svojoj ćerki pošto je sina izbacila iz kuće, nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Deda je vrlo burno reagovao na ovaj ćerkin potez i uputio joj pismo u kojem kaže da je "razočaran u nju", ali i da "nema vremena za svoju neosetljivu ćerku".

"Draga Kristina,

Razočaran sam u tebe kao ćerku. U pravu si da imamo "bruku u porodici", ali si pogrešila po pitanju šta je to. Izbacivanje Čeda iz kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo zato jer ti je rekao da je gej, prava je grozota. Roditeljsko odbacivanje deteta je ono što je protiv prirode.

Jedina inteligentna stvar koju sam čuo od tebe je da "nisi odgajila svog sina da bude gej". Naravno da nisi. On je tako rođen, i nije izabrao to, kao što nije mogao ni da bira da li će biti levoruk.

Sa druge strane, ti si odabrala da budeš surova, suženih shvatanja i nazadna. Tako da, kad se već bavimo napuštanjem dece, mislim da ću iskoristiti ovaj trenutak da ti kažem "zbogom." Sada imam fantastičnog (kako bi to gejevi rekli) unuka da gajim, i nemam vremena za bezosećajnu kučku od ćerke.

Ako nađeš svoje srce, javi nam se.

Tata"

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatno pismo dede ćerki koja je izbacila sina geja iz kuće

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2013

Neverovatno pismo koje je deda, čiji je unuk homoseksualac, poslao svojoj ćerki pošto je sina izbacila iz kuće, nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.