Dara: Lizali su mi čizme!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2012, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara: Lizali su mi čizme!

Pevačica ne krije da se ludo provela na nastupu u beogradskom gej klubu

Prijalo joj u gej klubu.- Bilo je ludo!

Znajući gde nastupam, obukla sam se slobodnije i zezala. Momak na fotografijama je gej, pa je sve bilo apsolutno bezazleno. Lizali su mi čizme i ljubili noge, pocepali mi čarape. Jedino što mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kažem je da sam se super zezala i zaradila pare - ukratko je Dara Bubamara objasnila novinarima Pulsa fotografije koje je Kurir juče objavio, a na kojima je nepoznati mladić dodiruje svuda po telu.

Pevačica je nastupala u beogradskom lokalu u kojem se uglavnom okupljaju ljudi s homoseksualnim sklonostima. Neki tvrde da mladić na slikama nije gej, ali eto, Dara tvrdi suprotno.

- Na mojim nastupima u svakom slučaju ima bar 60 odsto gej publike - zaključila je pevačica.

(D. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.