Izvor: Scandal.rs, 01.Nov.2019, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOZVOLITE GEJEVIMA DA USVOJE DECU! Aleksandra Mladenović VERUJE U BOGA, a njena izjava će RAZBESNETI pola Srbije!

Pevačica Aleksandra Mladenović progovorila je o tabu temama, a mnogi su je osudili zbog stava u prvom pitanju. Gejevi i usvajanje dece Podržavam gej brakove jer je važno da se ljudi podržavaju i vole, a šta rade u svoja četiri zida njihova je stvar. Gej brakovi nikoga ne ugrožavaju, a nemam ništa ni protiv toga The post DOZVOLITE GEJEVIMA DA USVOJE DECU! Aleksandra Mladenović VERUJE U BOGA, a njena izjava će RAZBESNETI pola Srbije! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

"DOZVOLITE GEJEVIMA DA USVAJAJU DECU" Aleksandra Mladenović otvorila dušu o tabu temama, zbog njenih reči će se svi DOBRO ZAMISLITI

Izvor: Blic, 01.Nov.2019

Pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Aleksandra Mladenović odlučila je da prokomentariše pojedine tabu teme, pa se osvrnula i na usvajanje dece u istopolnim zajednicama, kao i na abortuse.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.