DOKAZI O GEJ AFERI? S*KS PREPISKA - Đeskon slao POLNI ORGAN muškarcu? Ali on NIJE jedini...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKAZI O GEJ AFERI? S*KS PREPISKA - Đeskon slao POLNI ORGAN muškarcu? Ali on NIJE jedini...

Skandal!

Bivšeg učesnik rijalitija Nemanja Đerić Đekson bio je veliki zavodnik u Beloj kući, pa je imao s*ks sa Jelenom Krunić, Minom Vrbaški, Anđelom Vešticom i Andrijanom Radonjić.

Ipak isplivali su dokazi da se dopisivao i sa muškarcima i slao im fotografije svog polnog organa. Jedan muškarac rešio je da ga raskrinka.

A post shared by Djexon Kurtoazija (@djexongram) on Feb 24, 2019 at 9:06am PST

- On se u početku malo naljutio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je smirio strasti i počeo je da govori: " Najbolje je da sve prekine, ovo prelazi u nešto više, postaješ bezobrazan, ja sam se opustio" i slično. Naravno to se sve na tome završilo, zamolio me je da obrišem poruke, naravno da sam obrisao sve, i skrinovao prazan čet kao dokaz, takođe skrinovao i galeriju da dokazem da sliku nemam. Nakon toga sam dobio blok, i time se ova priča završila. Naravno Nemanja nije jedina javna ličnost sa kojom sam imao hot prepiske, tu je uključeno još par osoba. Takođe, neki od poznatih su se baš lepo ophodili prema meni i poštovali moju s*ksualnu orijentaciju, dok je dobra većina nastupila arogantno i sa blokom što samo govori o niima - kaže muškarac koji se navodno dopisivao sa Đeksonom.

Ipak, muzičar je imao odgovor na celu situaciju.

- Ma ovo nisam ja, mogu da me povezuju sa kim god žele, ali ja najbolje poznajem svoj polni organ i tvrdim da ovo nema nikakve veze sa mnom - rekao je Đekson.

GOLOTINJA U LAJVU MILICE TODOROVIĆ! Instagram goreo, reagovala i Ana Bekuta: Šta to radiš, devojčice?! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.