DIRLJIVA PORUKA OCA SINU: Znao sam da si gej od tvoje šeste godine (FOTO)

Izvor: S media, 17.Mar.2013, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIRLJIVA PORUKA OCA SINU: Znao sam da si gej od tvoje šeste godine (FOTO)

Student iz Mičigena bio je veoma zabrinut kako će svojim roditeljima saopštiti da je gej. Međutim, njegov otac ga je čuo kada je razgovarao sa svojim partnerom Majkom o nameri da otkrije svoju seksualnu opredeljenost.

Tada mu je napisao dirljivu poruku na listu papira, u kojoj navodi da za tim nema potrebe, pošto je to oduvek znao, ali da mu to nije predstavljalo problem:

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Nejt,

Čuo sam sinoć tvoj razgovor sa Majkom o planovima da razgovaraš sa mnom.

Jedina stvar koju treba da planiraš je da posle časova kupiš hleb, jer nismo kod kuće.

Znao sam da si gej još od tvoje šeste godine. Volim te otkad si se rodio."


Organizacija koja promoviše razumevanje između gej i strejt populacije FCKH8.com objavila je poruku na svom Fejsbuk profilu, a njeni aktivisti navode da slične poruke dobijaju svakog dana, a da povremeno odluče da neku od njih i objave.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/FCKH8.com/Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.