Izvor: Press, 28.Jun.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČULA SAM SVAŠTA" Pričalo se da je Sloba GEJ, a sada je o SKANDALU progovorila i Kija

Pobednica rijalitija "Zadruga" otkrila kako se nosi sa pričama koje su je sačekale kada je zakoračila u spoljni svet.
Kristina Kija Kockar je nakon izlaska iz Bele kuće potpisala papire za razvod od Slobe Radanovića koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani. Ona je sada otkrila kako se nosi sa pričama koje su je sačekale po izlasku iz rijalitija.
Kako kaže, u neke navode ne želi da veruje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a ono što ju je najviše šokiralo jeste tvrdnja da je Radanović gej.
Popularni Hrvat otkrio zbog čega KIDA NA SRPKINJE, njegova izjava će
RAZBESNETI HRVATICE!

"Sloba još nije uzeo svoje stvari od mene, ova košulja je ostala. Ti neki naši intimni trenuci mi nedostaju najviše, svakodnevne sitnice koje smo delili. Malo sa tugom se sećam svega, sada svaku lepu vest i događaj ne mogu da podelim sa njim, ovo je najveća kazna i meni i njemu", rekla je Kija, a zatim otkrila da su je i te kako iznenadili navodi da je pevač gej.
Kija nastavila dalje, uživa u društvu OVOG muškarca!

"Ako je zaista tačno sve što sam čula od kad sam izašla iz rijalitija onda sam ja najveća budala. Čula sam toliko toga o Slobodanovim prevarama sa svim tim ženama, 33 žene pored mene su bile. A što se tiče glasina da je Slobodan gej, pa to nije krenulo od mene već sa strane Slobodana i Lune, ja sam se tu našla kao vanzemaljac. Čula sam svašta, ali ja zaista ne želim da verujem u sve to. Nije poteklo od mene i ne želim da verujem da je on gej. Ništa me ne čudi, ali pored mnogih stvari ni u to nisam sumnjala", kaže Kockareva.
Sloba Radanović se oglasio nakon ŠOKANTNOG snimka na kojem navodno
PUŠI DŽOINT!

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO Kija Kockar brutalno oplela po Luni Đogani, pa dodala: "ONA JE KRIVA.."

Izvor: Blic, 29.Jun.2018, 00:41

Kristina Kockar potpisala je zahtev za razvod braka, a sada je za "Blic" otkrila kakvo je zapravo njeno mišljenje o Luni Đogani, ljubavnici njenog supruga.

Nastavak na Blic...

Kija potpisala RAZVOD, a sad je Luna otkrila da li će se nakon ovoga ipak POMIRITI SA SLOBOM (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Jun.2018

Ljubavni trougao Kija - Sloba - Luna podigao je celu Srbiju na noge, a nakon što je Kockareva javno poručila da je potpisala papire za razvod i Luna je re4šila da progovori o svojoj ljubavi prema pevaču. Šta je rekla pogledajte u videu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.