Bravo za Beograđane:  Za dva sata prekrečili uvredljive grafite protiv gej populacije

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo za Beograđane: Za dva sata prekrečili uvredljive grafite protiv gej populacije

Uvredljivi grafiti koji su osvanuli u centru grada, u rekordnom roku su prekrečeni.

Dva lica jednog istog grada. Ovako bi se u jednoj rečenici mogao opisati rat koji su danas u centru Beograda vodili građani koji su žvrljotinama i grafitima ostavljali pogrdne poruke učesnicima Parade ponosa, i po svemu sudeći, savesnih sugrađana koji ovakve uvrede u svom gradu ne dozvoljavaju.

Grafit "Neću tatu i tatu",  "Stop pederima" bio je ispisan preko cele fasade objekta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prekoputa trolejbuske stanice u Ulici kralja Milana. Ulikani su u 11.05, a već u 13.26, fasada je bila sveže prekrečena.

Da nije reč o usamljenoj akciji, dokaz je identična situacija samo nekoliko metara dalje.

Na prodavnici na Cvetnom trgu, velikim plavim ćiriličnim slovima u 11.08 sati naš fotoreporter slikao je preteću poruku "Neće šetati" i datum 28.10. za kada je najavljena Parada ponosa. U 13.30 ponovo je prošao pored prodavnice ali poruke više nije bilo.

U  "Gradskoj" čistoći"  je rečeno da njihovi radnici takvo zaduženje danas nisu imali.

To znači da se najverovatnije radi o sugrađanima koji su se sami organizovali, uzeli četke u ruke i prekrečili uvredljive poruke.

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.