BRENDON UZVRAĆA UDRAC RUŽICI: Bivši dečko ti je gej, prevario te je sa muškarcem

Izvor: Kurir, 07.Nov.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRENDON UZVRAĆA UDRAC RUŽICI: Bivši dečko ti je gej, prevario te je sa muškarcem

Ružica Veljković svakodnevno proziva Branislava Radonića Brendona i Željka Stojanovića da su gej vezi.

Tokom emisije "Upoznajte Parove", Brendon joj je oštro odgovorio modelsici. On tvrdi da je Ružica isfrustrirana jer joj je bivši dečko gej pa da zato napada ostale muškarce.

"Ružičin bivši dečko je gej i zato ona misli da su svi muškarci pe.eri. Nju je dečko varao sa muškarcem i zato ona odlazi kod psihologa i leči traume", rekao je on, i naveo kako je Filip Đukić gej, sa kojim je Veljkovićeva nedavno raskinula.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Brendon Ružici: Tvoj bivši je gej, zato ti misliš da su svi muškarci pe**ri!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2015

Ružica Veljković svakodnevno proziva Branislava Radonića Brendona i Željka Stojanovića da su u vezi i da su gej par...Brendon joj je danas oštro odgovorio tokom emisije "Upoznajte parove":..- Ružičin bivši dečko je gej i zato ona misli da su svi muškarci pe**ri. Nju je dečko varao sa muškarcem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.