BAKI: BANE, TI SI SMRDLJIVA PEDERČINA!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2010, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKI: BANE, TI SI SMRDLJIVA PEDERČINA!

Baki i Bane ponovo u ratu! Nakon što je izneo svoje mišljenje o svim ukućanima, Bane Janković opleo je i po Bakiju, nazvavši ga dupljakom. Denser nije odreagovao u istom momentu, ali je posle sastanka osuo po manekenu

Baki i Bane ponovo u ratu!

Nakon što je izneo svoje mišljenje o svim ukućanima, Bane Janković opleo je i po Bakiju, nazvavši ga dupljakom. Denser nije odreagovao u istom momentu, ali je posle sastanka osuo po manekenu.

- Bane je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pi.ketina, je.aću mu mamicu odvratnu! Koji je to peder smrdljivi, ja ne mogu da verujem - vrištao je Baki dok ga je Boki 13 ispravljao da se ne kaže peder, nego gej.

- Dosta mi je te odvratne pederske gnjide, pun mi ga je k.rac - nastavio je denser.

Situaciju je pokušala da smiri Natalija, ali uzalud.

Baki je presreo Baneta nekoliko minuta kasnije pred vratima kuće i sasuo mu uvrede u lice:

- Koga ti nazivaš dupljakom, pederko?! Hoćeš da ti pokaže dupljak, a?! - unosio mu se Baki u lice.

Bane je uspeo da izvrda neprijatnu situaciju i njihova svađa stišala se oko pet ujutro.

(D. K.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baki: Bane, ti si smrdljiva pederčina!

Izvor: Svet, 27.Nov.2010

Baki i Bane su ponovo u ratu! Nakon što je izneo svoje mišljenje o svim ukućanima, maneken je opleo i po Bakiju, nazvavši ga dupljakom. Denser nije odreagovao u istom momentu, ali je posle sastanka osuo po Jankoviću. "Bane je jedna pi*ketina, je*aću mu mamicu odvratnu! Koji je to peder smrdljivi,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.