AUUU! OVO je PRAVA ISTINA! Nakon priče da je GEJ i da DOLE miriše na DRUGOG MUŠKARCA, oglasila se i ONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 20:38

AUUU! OVO je PRAVA ISTINA! Nakon priče da je GEJ i da DOLE miriše na DRUGOG MUŠKARCA, oglasila se i ONA

Šok preokret!

Kada je Mima Živković iznela detalje ljubavne veze njene dugogodišnje prijateljice Marije Ane Smiljanić, kako ona kaže i Filipa Đukića, šokirala je milione, a i sve zadrugare.

Naime, ona je rekla da se Smiljanićeva njoj žalila da se Đukić oseća "dole" na drugog muškarca, te da se brine da je privržen i muškom polu, pa da je to veoma brine.

A post shared by Marija Ana Smiljanić (@marija_ana_official) on Mar 10, 2020 at 11:40am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

Ova priča Živkovićeve se proteže tokom skoro cele sezone, a sada se oglasila i Marija Ana, za koju Mima kaže da joj je najbolja drugarica duži niz godina.

- Kakva bolesnica! - napisala je pevačica na svom instagram storiju okačivši Mimino izlaganje o Đukiću.

Izgleda da je jedini svedok na kojeg se pozivala Živkovićeva upravo demantovao njenu priču, pa se čini da po ovom komentaru, ipak nisu tako dobre prijateljice, kako Mima tvrdi prilikom celog rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.