Započnite dan kašikom meda

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Apr.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Započnite dan kašikom meda

Važno je da se med sipa u drvenu ili plastičnu kašiku, a ne u metalnu, jer ona neutrališe lekovito dejstvo. Efekat se postiže i ako se rastvori u čaši mlake vode, čaja ili mleka

Svi znaju koliko je med zdrav, ali ne znaju svi da nije isto da li se proguta odmah ili se, kako je pravilno, postepeno otapa u ustima.

Efekat se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << postiže i ako se rastvori u čaši mlake vode, čaja ili mleka. Na taj način se pravilno unosi u organizam i može da ga ojača, obloži želudac, ugasi žeđ ili pomogne kod kašlja i astme. Osim toga, važno je da se med sipa u drvenu ili plastičnu kašiku, a ne u metalnu, jer ona neutrališe lekovito dejstvo.

Najbolje je da ga konzumirate ujutru, na prazan stomak, a ako ste prehlađeni, svaki put uz čaj. Ukoliko imate problema sa desnima ili zapaljenjem usne duplje, potrebno je da ga uzimate na svaka tri sata kako bi vam pomogao. I ne zaboravite da ga polako otapate!

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Započnite dan kašikom meda

Izvor: B92, 17.Apr.2017, 08:22

Svi znaju koliko je med zdrav, ali ne znaju svi da nije isto da li se proguta odmah ili se, kako je pravilno, postepeno otapa u ustima...Efekat se postiže i ako se rastvori u čaši mlake vode, čaja ili mleka. Na taj način se pravilno unosi u organizam i može da ga ojača, obloži želudac, ugasi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.