Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vitko telo bez po muke: Melem od 3 sastojka koji brzo topi santimetre u struku

Glavni sastojci ovog recepta su sveži ren, neprskani limun s korom i med. U ishrani se najčešće upotrebljava koren rena, ali izuzetno su ukusni i pomalo pikantni mladi listovi biljke.

Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, gvožđe, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor…) ren je igurmansko, ali i lekovito sredstvo. Neizostavan je dodatak raznim jelima, posebno uz masnu hranu, jer pomaže da se lakše svari. Ren čisti organizam, ubrzava metabolizam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << otklanja umor, pa se najviše preporučuje dijabetičarima. Podstiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crevima.

Pročitajte i… Pet trikova za brzo mršavljenje: Tri kilograma manje za nedelju dana

Svež koren može se koristiti preko cele godine, ako se pravovremeno zakopa u vlažan pesak ili drži u podrumu. Ako imate veći koren, možete izrendati potrebnu količinu, a ostatak zamotati u aluminijumsku foliju i ostaviti u frižideru u kutiji za povrće.

Ako želite da vam izrendani ren ostane svež i nakon tri nedelje, pomešajte ga sa kašičicom šećera i 4 kašike limunovog soka ili sirćeta. U dobro zatvorenoj tegli, ren može stajati u frižideru do 3 sedmice.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Vitko telo bez po muke: Melem od 3 sastojka koji brzo topi santimetre u struku
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Vitko telo bez po muke: Melem od 3 sastojka koji brzo topi santimetre u struku

Izvor: Svet, 17.Okt.2016

Ovaj melem eliminiše višak masnoće i vode iz organizma, poboljšava funkciju mozga, poboljšava pamćenje, poboljšava sluh i vid.. Foto: Guliver/Thinkstock Glavni sastojci ovog recepta su sveži ren, neprskani limun s korom i med. U ishrani se najčešće upotrebljava koren rena, ali izuzetno su...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.