Izvor: Radio 021, 18.Sep.2019, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatrogasci vodenim topom uklanjali pčele sa prozora aviona

Let 743 Air Indie koji je trebalo da krene iz Kalkute, odložen je u polasku za čak dva i po sata nakon što se roj pčela prilepio na prozor pilotske kabine, javlja CNN.

Pčele su ometale pogled pilotima koji nisu uspeli da ih uklone uz pomoć brisača.

Roj je uspešno uklonjen tek kada je vatrogasna služba na aerodromu upotrebila vodene topove.

Avion je već kasnio 90 minuta zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tehničkih poteškoća te su pčele putnicima i posadi priuštile dodatnih sat vremena nelagodnosti.

Na letu za grad Agartalu u severoistočnoj Indiji, koji inače traje svega sat vremena, bilo je 136 putnika, uključujući ministra informacija Bangladeša Hasana Mahmuda.

Direktor aerodroma izjavio je da je nakon izbijanja incidenta aerodrom temeljno pretražen i da nisu pronađene pčelinje košnice, dodajući da su pčele došle s lokacije van aerodroma.

Autor: Tanjug, Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.