TRAGEDIJA U PORODICI bivše takmičarke Zadruge - Nismo stigli ni da se zagrlimo, POČIVAJ U MIRU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 15:53

TRAGEDIJA U PORODICI bivše takmičarke "Zadruge" - Nismo stigli ni da se zagrlimo, POČIVAJ U MIRU!

Tuga u domu!

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije, Jelena Vuletić, čeka drugo dete sa svojim suprugom Mladenom Vuletićem.

Neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i vide snimke na kojima se jasno vidi da im u braku teče sve kao med i mleko, ali nije mogla ni da nasluti da će je zadesiti velika tragedija.

Jeleni je preminuo ujak, te se tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenoj mreži instagram oprostila od njega.

- Uvek si znao da nas iznenadiš, dođeš, pa brzuo odeš, ali nam se i vratiš...Kažu da si sada zauvek otišao, nismo stigli ni da se zagrlimo... Ujače moj, počivaj u miru i znaj da ćeš mi nedostajati jako - napisala je ona uz crno bele fotografije sa ujakom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.