Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jul.2023, 10:19

Suzbijanje larvi komaraca na vodenim lokalitetima u Pančevu

PANČEVO – Društvo za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Eko-san plus doo će izvršititi tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Pančeva od 27. jula. Tretman će se izvršiti na vodenim recipijentima (kanali i bare). Suzbijanje larvi komaraca nije opasno za pčele i ostale žive organizme. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Suzbijanje larvi komaraca na vodenim lokalitetima u Pančevu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo,   Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pčelari oprez: Prskanje komaraca u Vršcu 29. jula

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jul.2023

VRŠAC – Društvo za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju EKO-SAN PLUS d.o.o. Beograd, obaveštava da će 29.07.2023., ukoliko se stvore povoljni meteorološki uslovi, biti izveden tretman suzbijanja odraslih komaraca na teritoriji Grada Vršca uređajima sa zemlje. Tretman će se izvršiti u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.