Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Apr.2023, 18:50

Suzbijanje krpelja na teritoriji opštine Mali Iđoš

MALI IĐOŠ – Na teritoriji opštine Mali Iđoš dana 27.04.2023. godine (četvrtak) obavljaće se suzbijanje krpelja u prepodnevnim časovima, ukoliko vremenski uslovi to dozvoljavaju. Posebno se obaveštavaju pčelari da čuvaju svoje košnice.   Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Suzbijanje krpelja na teritoriji opštine Mali Iđoš objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Tretman suzbijanja krpelja počeće u Pančevu 28. aprila

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Apr.2023, 12:48

PANČEVO – Društvo za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Eko-san plus d.o.o. će započeti tretman suzbijanja krpelja na javnim zelenim površinama u Pančevu od 28. aprila. Kako bi se sa tretmanom započelo potrebno je da se za to stvore povoljni meteorološki uslovi. Pročitajte još: Preuzmite...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.