Srpski tinejdžer za milion evra otišao u Švedsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 00:00

Srpski tinejdžer za milion evra otišao u Švedsku

To je drugi najveći transfer u istoriji Voždovca.

Voždovac je prodao štopera Nikolu Zečevića (19) u švedski Haken za milion evra, čime je napravio drugi najveći transfer u svojoj istoriji (Filip Stuparević je prodat za 2,5 miliona evra Votfordu).

Talentovani defanzivac je odigrao samo 28 seniorskih utakmica za Voždovac. Odličnim partijama je skrenuo pažnju Hakena i u narednom periodu će nositi dres tog kluba.

Välkommen till Hisingen, Nikola Zecevic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🐝

BK Häcken värvar den 19-årige backtalangen. Serben kommer närmast från FK Vozdovac och har skrivit på ett fyraårskontrakt med Bollklubben.#bkhäcken

— BK Häcken (@bkhackenofcl) February 6, 2024

Biće saigrač sa Srđanom Hrstićem, nekadašnjim napadačem subotičkog Spartaka.

- Dopisivao sam se sa Hrstićem. Rekao mi je samo lepe stvari o klubu i ljudima koji su ovde. Sve se čini savršenim. Imam velika očekivanja i želim da uradim značajne stvari tokom mog boravka ovde - rekao je Zečević posle promocije.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.