Saša Radulović gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 16.Avg.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Radulović gost Novog dana

O delovanju opozicije, ponašanju u srpskom parlamentu, novoj vladi, ali i o tome da li duguje više od milion dolara američkim poreskim vlastima u temi jutra Novog dana na N1 u sredu govoriće lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.

Spoljnopolitički komentator lista "Politika" Boško Jakšić analiziraće posetu Džozefa Bajdena i komentarisati ostalne aktuelne teme o kojima piše dnevna štampa.

Porast >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << polena korovske biljke ambrozije u vazduhu očekuje se od 20. avgusta. Tegobe, kod onih koji pate od alergija, biće izražene sve do oktobra kada se završava sezona cvetanja. Kako preventivno delovati saznajte od alergologa Žikice Jovičića.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jakšić: Srbiju će ćešće pitati na čijoj je strani neutralna

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2016, 09:19

Spoljnopolitički komentator lista Politika Boško Jakšić ocenio je u Novom danu televizije N1, da su bilateralni..

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.