Sajam torti i kolača  u Bačkom Monoštoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam torti i kolača u Bačkom Monoštoru

Bački Monoštor vas poziva na osmi po redu Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda, koji će biti održan u subotu, 26. oktobra, sa početkom u 14 časova, u Domu kulture.

Posetioci sajma imaće priliku da probaju najbolje domaće torte, kolače, pekmeze, med i proizvode od meda, a naći će se tu i kulen od divljači, ribe, domaća slanina, najbolja mlevena paprika i još mnogo toga.

Osnovni cilj organizatora manifestacije – UG "Podunav" i Mesne zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bački Monoštor, je promocija domaće radinosti, malih proizvođača i Monoštora kao turističke destinacije.

Budući da je Monoštor "Selo na 7 Dunava", okruženo vodom i šumama UNESCO Rezervata Biosfere "Bačko Podunavlje", koje živi u harmoniji sa prirodom, u saradnji sa JP Vojvodinašume, pre početka sajma, za goste Monoštora, organizovana je i promo šetnja Rezervatom, šetnom stazom Štrbac.

Tura kreće u 11 časova, sa ulaza na stazu.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.