SPAŠAVALI PACIJENTA, PA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU! Čačanina izujedao roj pčela - imao preko 100 ujeda

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 18:45

SPAŠAVALI PACIJENTA, PA JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU! Čačanina izujedao roj pčela - imao preko 100 ujeda

Lekare izujedale pčele dok su spašavali život muškarcu.

Došlo je do neobične situacije u kojoj su lekari Hitne pomoći bili primorani da spašavaju živu glavu, kako bi pomogli pacijentu. Pozvani su da pruže pomoć Čačaninu koji je bio napadnut rojem pčela u svom dvorištu. Međutim, kada su stigli na lice mesta, pčele su i njih napale i počele da ih ujedaju.

Prema rečima jednog kolege iz Čačana, pacijent je pretrpeo preko 100 uboda pčela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bio je okružen rojem koji ga je opkolio. Situacija se pogoršala kada su pokušali da ga unesu u sanitet, jer su razjarene pčele počele da ih jure i ujedaju.

Cela ekipa lekara je zajedno sa pacijentom stigla u Urgentni centar, izujedana od strane pčela.

Opšta bolnica u Čačku je potvrdila da su primili pacijenta iz ove nezgode i da se nalazi u dobrom opštem stanju. Međutim, niko od lekara ni tehničara iz saniteta nije bio pregledan ili zbrinut u bolnici.

Pacijent, koji je pretrpeo ubode pčela, je smešten na odeljenju dermatologije radi dalje opservacije i biće zadržan nekoliko dana, prema rečima dr Bojana Pavlovića iz Urgentne službe.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ČOVEK JE NA TELU IMAO VIŠE OD 100 UJEDA!" Horor u Čačku: Roj pčela napao muškarca, a onda i lekare koji su pokušali da mu pomognu

Izvor: Blic, 13.Jul.2023

Zbog ekstremno visokih temperatura lekari čačanske Hitne pomoći, ali i Urgentnog centra danas su imali pune ruke posla. Međutim, danas su imali i neobičnu situaciju u kojoj su i lekari spašavali živu glavu. I sve to na terenu ukazujući pomoć pacijentu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.