Raspisan konkurs za subvencije pčelarima – 800 dinara po košnici

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 13:41

Raspisan konkurs za subvencije pčelarima – 800 dinara po košnici

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisalo je danas konkurs za subvencije za pčelare.

To je objavila Uprava za agrarna plaćanja pri ovom Ministarstvu i navela da pčelari na poziv mogu da se jave do 22. maja.

Po košnici se može dobiti 800 dinara, a pravo na podsticaj imaju pravna lica, preduzetnici i fizička lice, nosiloci komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, koji ispunjavaju uslove propisane zakonom kojim se uređuju podsticaji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i koje je u Registru poljoprivrednih gazdinstava obnovilo registraciju za 2023. godinu, za najmanje 20, a najviše 1.000 košnica pčela.

Zahtevi za podsticaje se podnose preko platforme eAgrar, odnosno portala ePodsticaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministarstvo poljoprivrede: Raspisan konkurs za subvencije pčelarima od 800 dinara po košnici

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2023

Ministarstvo poljoprivrede Srbije raspisalo je danas konkurs za subvencije za pčelare za ovu godinu na koji oni mogu da se jave do 22. maja, objavila je Uprava za agrarna plaćanja.Kako je navedeno, po košnici se može dobiti 800 dinara, a pravo na podsticaj imaju pravna lica, preduzetnici i fizička...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.