Prevrnuo se kamion sa milionima pčela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se kamion sa milionima pčela

Vozači na severu Kanzasa susreli su se u petak s neobičnim problemom u saobraćaju kada se prevrnuo kamion koji je prevozio između osam i jedanaest miliona pčela.

Uprava za saobraćaj u Misuriju saopštila je da se nesreća dogodila u petak na međudržavnom putu 435.

Lokalni zvanični su naveli da niko nije teže povređen u incidentu.

List "Kanzas siti star" javlja da se na putu prevrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kamion koji je prevozio između osam i jedanaest miliona pčela, posle čega je veliki broj pčela odleteo u nepoznatom pravcu.

Met Vindsted, pčelar iz Kanzasa, rekao je da svaka košnica sadrži oko 40.000 pčela, a da je kamion transportovao oko 408 košnica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se kamion sa 11 miliona pčela u Kanzasu

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2016

Vozači na severu Kanzasa susreli su se u petak s neobičnim problemom u saobraćaju kada se prevrnuo kamion koji je prevozio izmedju osam i jedanaest miliona pčela...Uprava za saobraćaj u Misuriju saopštila je da se nesreća dogodila u petak na međudržavnom putu 435...Lokalni zvanični su naveli...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.