Povlači se proizvod iz Pepka sa tržišta: Ova igračka je potencijalno opasna

Izvor: OkRadio.rs, 03.Apr.2024, 09:57

Povlači se proizvod iz Pepka sa tržišta: Ova igračka je potencijalno opasna

Sa tržišta u Srbiji povučena je igračka na daljinsko upravljanje robne marke PEPCO. Prema portalu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima Ministarstva trgovine (NEPRO), povučena je igračka na daljinsko upravljanje robne marke PEPCO sa nazivom R/C CAR koja podseća na pčelu, broj modela SKU 596565, bar kod 2200159656563 i 2200259656593. Proizvod je upakovan u štampanu kartonsku kutiju. Igračka je povučena zbog rizika od opekotina. Može se pregrejati i izazvati opekotine ili požar, piše u obrazloženju. - Potrošači su obavešteni putem sajta i izloženim obaveštenjima na prodajnim mestima o riziku koji proizvod ima, kao i mogućnosti povraćaja novca -...
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pepco igračka povučena sa tržišta u Srbiji zbog opasnosti od opekotina i požara

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2024

Igračka na daljinsko upravljanje robne marke Pepco povučena je sa tržišta u Srbiji zbog rizika od opekotina, navodi se na sajtu sistema za uzbunjivanje o nebezbednim proizvodima (NEPRO).

Nastavak na Radio 021...

Sa srpskog tržišta povučena igračka robne marke PEPCO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2024

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija saopštilo je danas da je sa srpskog tržišta povučena igračka na daljinsko upravljanje robne marke PEPCO.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.