Pomešajte ove dve namirnice i jedite smesu sedam dana!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomešajte ove dve namirnice i jedite smesu sedam dana!

Svi znaju da su med i beli luk zdravi, ali iznenadićete se šta može da učini njihova kombinacija.

Med i beli luk su poznati lekovi u narodnoj medicini. Njihova moćna svojstva leče mnoga oboljenja, pa ih sa razlogom ljudi nazivaju prirodnim antibioticima. Mešavina ove dve namirnice trebalo bi da postane vaše svakodnevna navika, jer podižu imuni sistem iz mrtvih.

Naime, iseckajte 2-3 čena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << belog luka i stavite ih u teglicu sa medom. Ostavite smesu da odstoji sve dok se ne stopi. Dovoljno je da uzimate jednu kašiku ovog leka svako jutro vezanih 7 dana i vaš organizam će doživeti neverovatnu promenu.

Kombinacija meda i belog luka pojačava snagu vašeg imunog sistema, što je važna ako se borite protiv neke bolesti, ali i kada želite da sprečite zarazu.

Ova mešavina čisti krvne sudove od masti i time sprečava srčani udar. Dokle god krv nesmetano cirkuliše vašim organizmom, srce kao organ je zaštićeno.

Med i beli luk imaju visoko antiimflamatorno dejstvo, pa su veoma dobri za suzbijanje infekcije grla.

Uz pomoć ove smese možete da ojačate vaš digestivni sistem i na taj način uklonite svaku infekciju. Samim tim rešićete problem retke stolice.

Med i beli luk su izuzetni u razbijanju guste sluzi, koja se taloži u dnu vašeg grla i tako izaziva suvi kašalj. Ova kombinacija razvodnjava sekret i uklanja upalne procese. Isto važi i za sinuse.

Gljivice mogu da napadnu različite delove vašeg tela, ali ova mešavina je prava antibakterijska bomba, koja deluje i u ovom slučaju. Najbolje je koristiti je preventivno, jer sprečavate mogućnost bilo kakve infekcije.

Smesa meda i belog luka je prirodni detoks za vaš organizam. Koristeći ovaj lek, vi dajete svom organizmu drugu šansu, jer med i beli luk oslobađaju vaše telo svih otrova koje ste prethodno uneli.

* Čuvajte se: Vrućina snižava krvni pritisak, evo šta vam sve može pomoći

* Rešite se bradavica pomoću samo jedne namirnice

* Vitaminska bomba ruskog oftalmologa za poboljšanje vida

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.