Izvor: Radio 021, 17.Nov.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pčelarski sajam Dunavskog regiona danas u hali Master

Pčelarski sajam Dunavskog regiona, drugi po redu, održaće se danas, 17. novembra, u Master hali Novosadskog sajma.

Na prodajnoj izložbi biće ponuđena oprema i repromaterijal za pčelarstvo, ambalaža, med, pčelinji proizvodi i kozmetički preparati. Tu će se naći košnice, satne osnove, dimilice, vrcaljke i oprema za vrcanje meda, sredstva za prehranu i zaštitu pčela, lekovi i stimulativna sredstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ambalaža, medonosne biljke...

Pčelarski sajam Dunavskog regiona biće i mesto razgovora o aktuelnim temama u pčelarskoj proizvodnji. Učestvovaće predstavnici republičkih i pokrajinskih institucija, saveza, pčelarskih organizacija Srbije, kao i eksperti iz inostranstva.

Radno vreme je od 9 do 19 časova, a ulaz je besplatan.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Drugi pčelarski sajam Dunavskog regiona

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Nov.2018

Drugi pčelarski sajam Dunavskog regiona, u Novom Sadu, biće priređen danas u saradnji sa Savezom pčelarskih organizacija Srbije (SPOS).. .  . U Hali “Master” će na prodajnoj izložbi biti ponuđena oprema i repromaterijal za pčelarstvo, ambalaža, med, pčelinji proizvodi i kozmetički...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.