Pčelari od danas mogu da podnose zahteve za podsticaje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2021, 16:50

Pčelari od danas mogu da podnose zahteve za podsticaje

Pčelari od danas mogu da podnose zahteve za podsticaje, objavila je Uprava za agrarna plaćanja pri Ministarstvu poljoprivrede, vodprivrede i šumarstva.

Po košnici se dobija 800 dinara, a podsticaji mogu da se dobiju za najmanje 20 a najviše 1.000 košnica.

To, objašnjavaju u Upravi, znači da pčelari koji imaju manje od 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << košnica ne mogu da računaju na ovu pomoć države, dok oni koji imaju više od 1.000 košnica, neće po automatizmu biti odbijeni već će im se priznati podsticaji za 1.000 košnica.

Zahtevi se podnose Upravi a to može da se uradi i elektronskim putem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

800 DINARA PO KOŠNICI Prijava kreće danas, novac za sve koji imaju više od 20 košnica

Izvor: Blic, 15.Apr.2021

Pčelari od danas mogu da podnose zahteve za podsticaje, objavila je Uprava za agrarna plaćanja pri Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.