PAS LUTALICA UJEO ŽENU ČLANA DS-a

Izvor: MC Bor, 02.Dec.2010, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAS LUTALICA UJEO ŽENU ČLANA DS-a

Autor: M.C.
Dok na jednoj strani gradimo amfitetar i na loklanoj TV se predstavljamo kako nam teče med i mleko, u  gradskoj Mesnoj zajednici “Sloga”  idemo po razrovanim ulicama i trotoarima i živimo uz divlje deponije. Psi lutalice su opsele grad. Pas je ujeo i ženu jednog člana DS-a na vlasti , a odšteta od 500.000 dinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << mimo uobičajene prakse, brzo je usledila. U ostalim slučajevima mesecima se čeka na isplatu štete od ujeda napuštenih pasa. Opština za tu svrhu plaća milionske sudske kazne umesto da se taj problem najhitnije reši. Na TV Bor objavluju emisiju o dešavanjima u javnim preduzećima od pre dve, tri godine, a kako je danas to kao da nije bitno. TV je u rukama aktuelne vlasti, tako da će medijski mrak još dugo trajati. Obaveštavaju  da više neće dnevno emitovati stranačke izveštaje sa konferencija za medije već samo petkom uveče. A ista ta TV je opštinski javni servis kojeg svi građani plaćaju- rekao je na današnjoj konferencioji za novinare Milinko Nikodijević, član Povereništva SNS-a naglašavajući da je osnivačka Skupština ove starnke zakazana za 26. decembar.
Goran Vukadinović, član Povereništva podsetio je da se amfitetar gradi na mestu gde je inspekcija pre dve godine zabranila ne samo građevinske radove, nego i prolaz građanima zbog mogućeg rušenja terasa i ispucalih betonskih zidova Doma kulture.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.